پایگاه اطلاع رسانی صاعقه
پایگاه اطلاع رسانی صاعقه سکسکه هایی که جنبه روانی دارند گاهی اوقات با مشغول کردن فکر و منحرف کردن وی از این شرایط درمان می شود.
دکتر مسعود شلتوکی متخصص بیماری های داخلی در گفتگو یی در خصوص سکسکه گفت: سکسکه یک بیماری نیست یک نشانه است مانند سردرد و تب که معمولاً هم منفرد نیست حتماً با یک نشانه دیگری همراه است و زمانی که بروز پیدا می کند باید دنبال علت آن باشیم.
وی با بیان اینکه از نظر مکانیزم علت ایجاد سکسکه یک عصب در بدن ماست افزود: در واقع پرده ای که حد فاصل سینه و شکم است که هر بار به هر دلیلی تحریک شود حرکات انقباضی سریعی در این عضله ایجاد می شود که پروسه سکسکه بروز می دهد.
شلتوکی گفت: سکسکه عارضه ای نیست که برای مریض مشکل ایجاد کند در واقع سکسکه عامل تهدید کننده و بدخیم نیست بلکه مشکل شایعی است که به طور روزمره و روتین در بین افراد ایجاد می شود و در بیشتر موارد خود به خود برطرف می شود.
این متخصص بیماری های داخلی اظهار داشت: سکسکه علت مشخصی هم ندارد و نیاز به پیگیری نیست ولی اگر سکسکه عامل اصلی یک بیماری را پشت سر داشته باشد طبعاً ادامه دار خواهد بود و در کوتاه مدت و خود به خود درمان نمی شود که در این مواقع باید دنبال علت و درمان آن باشیم.
وی در ادامه گفت: در خصوص بیمارانی که مدتی است درگیر سکسکه هستند ما راه های درمانی متفاوتی اتخاذ می کنیم مثلاً به مریض می گوییم که داخل یک کیسه پلاستیکی تنفس کند چون در این شرایط با بالا رفتن سطح گازکربنیک خون این حالت از بین می رود.
وی اضافه کرد: سکسکه هایی که جنبه روانی دارند گاهی اوقات با مشغول کردن فکر بیمار و منحرف کردن وی از این شرایط درمان می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بهترین راه حلهای درمان خانگی سکسکه تنفس در یک کیسه پلاستیکی، خوردن آب و نگه داشتن تنفس می باشد.
.: Weblog Themes By Pichak :.